Medvirkende

Kristine Myhre Tunheim – Prosjektleder/Instruktør/Skuespiller

Kristine Myhre Tunheim (f.1985) er utdannet som skuespiller fra Teaterproduksjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun har også gått på Ringerike fhs på Musikk og Teaterlinjen, og deltatt på en rekke kurs og workshops innen skuespillerteknikk. Siden hun ble uteksaminert i 2008 har hun jobbet i og med Rimfrost Teaterensemble som hun med kolleger startet i 2006. Der har hun både jobbet som skuespiller, regissør og produsent. Hun har i tillegg jobbet som frilansskuespiller i produksjoner innen teater og film.

 

 

 

 

 

 

 Susanne Irene Fjørtoft Scenograf/Visuelt konsept og utforming

Susanne Irene Fjørtoft var ferdig utdannet som scenograf ved Akademi for Scenekunst i Fredrikstad våren 2009. I løpet av siste semester teamet hun opp med fire skuespillere og skapte avgangsforestillingen ‘Riding a Dead Horse’ hvor hun selv også var performer. Før dette har hun studert to år ved Ålesund Kunstfagskole og ett år med reklame, illustrasjon og design. Nå bor hun i Bergen, jobber som frilans scenograf og er i oppstartsfasen med teaterkompaniet LIVESTOCK.

 

 

 

 

 

 

 Jonas Delerud – Intervju/Skuespiller

Jonas Delerud er utdannet skuespiller fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. Jonas er frilans skuespiller som opprinnelig kommer fra Kongsvinger, men som nå har base på Silsand. Siden endt utdanning har Jonas blant annet jobbet ved Hedmark Teater, Dramatikkens Hus og Samovarteateret i Kirkenes.

Dette er Jonas sin første produksjon hos Rimfrost Teaterensemble

 

 

 

 

 

 

 Nanna Elisabeth Berntsen – Research/Skuespiller

Nanna Elisabeth Berntsen (f.1980) er utdannet skuespiller ved Bachelor i Skuespillerfag og Teaterproduksjon på Høgskolen i Nord Trøndelag. Tidligere har hun studert teologi og teatervitenskap ved Universitet i Oslo. Hun har jobbet med friteatergruppen Oslo KafeTeater i flere år og vært hoffnarr i Morten Holmefjord sitt performance prosjekt ”Visekongen av Fusa” i Hordaland. I 2005 studerte hun Contemporary Performance på SOCA i Perth, Australia. Nanna er skuespiller og scenekunstner, hun har vært leder i Rimfrost Teaterensemble siden oppstart.

 

 

 

 

 

 

Jeanette Solbakken – Skuespiller

Jeanette Solbakken, (f.1985), er utdannet skuespiller ved Paul McCartneys Performing Arts skole i Liverpool. (LiPA). Hun har spilt på større scener både i Norge og England, og har flere kurs i TV og Radioproduksjon for skuespillere. I tillegg til dette er hun kvalifisert Stage combat fighter fra British Academy of Dramatic Arts. Jeanette har jobbet med Rimfrost Teaterensemble siden 2006. Etter at hun ble uteksaminert i 2009, har hun også regissert og instruert flere produksjoner. Jeanette mener at frihet er veien til kreativt mangfold, og at mangfoldet er kreativitetens glød. Hun starter derfor hver morgen med en trudelutt på sin gode venn «lille ukulele lyseblå».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingvild Simonsen – Scenografiassistent/Inspisient

Frode Eilertsen – Videoprojeksjon

Terje Øverås – Lydkonsulent

Reklamer
%d bloggere like this: